Bij Kattenhotel Chatoo betrekt iedere kat een privé woonst van drie verdiepen, met voldoende ruimte voor privé-toilet, eet- en slaapruimte. Misschien wordt jouw kat wel tijdelijk bloemist in de Flower Shop, draait ze suikerspinnen in de Cotton Candy, slaat hij zich tot ridder in het kasteel, of tapt hij een poezenpintje in Cosette’s Café. In totaal bevat Rue du Chatoo 10 poezenhuisjes.

11053585_1610269502544578_5890348272425527597_n.jpg

Afhankelijk van hun karakter, mogen de poezen afzonderlijk of in selecte groepjes op verkenning in het wolkenparcours (klimruimte binnen), mogen ze soezen in de sofa of op avontuur in de volledig afgesloten tuin. Hier kunnen de katten zonnen, in het gras spelen en tussen de fruitbomen wandelen.

Op koude dagen genieten de katten van vloerverwarming en een eigen verhitte kersenpitkussentje.
Op hete dagen kunnen de katten afkoelen op hun coolmat, of buiten bij een koele bries in de schaduw.

Dagelijks krijgt iedere kat individuele aandacht, met de hulp van Feliway dat natuurlijke feromonen verspreidt om de kat op zijn/ haar gemak te stellen.

Katten met nood aan medische verzorging kunnen beroep doen aan Ineke’s ervaring als dierenartsassistente. Katten met niet-besmettelijke aandoeningen kunnen bij Kattenhotel Chatoo rekenen op professionele zorgverlening. Bijvoorbeeld:
– toediening medicatie
– schildklier patiënten
– hartaandoeningen
– diabetes patiënten
– patiënten met trauma, bv. gebroken poot
– …

Advertisements