Bij Kattenhotel Chatoo betrekt iedere kat een privé woonst van drie verdiepen, met voldoende ruimte voor privé-toilet, eet- en slaapruimte. De huisjes variëren tussen 3x 1 vierkante meter, en 3x 1,5 vierkante meter. In totaal bevat Rue du Chatoo 10 huisjes, die via geheime deurtjes onderling aan elkaar verbonden kunnen worden, voor katten van hetzelfde gezin. De gesloten wanden zorgen ervoor dat de kat in eigen huisje geen direct zicht heeft op de andere gasten, maar ze kan er wel voor kiezen om vanop een veilige uitkijkpost te wennen aan haar omgeving.

De verblijven worden dagelijks schoongemaakt, en tussen hotelgasten in worden ze volledig ontsmet. Als ik op hotel ga, vind ik het belangrijk om de vorige hotelgasten in de kamer niet te ruiken. Dat geldt voor jouw kat ook.

Misschien wordt jouw kat wel tijdelijk bloemist in de Flower Shop, draait ze suikerspinnen in de Cotton Candy, slaat hij zich tot ridder in het kasteel, of tapt hij een poezenpintje in Cosette’s Café. 

Afhankelijk van hun karakter, mogen de poezen dagelijks afzonderlijk of in selecte groepjes op verkenning in het wolkenparcours (klimruimte binnen), mogen ze soezen in de sofa of op avontuur in de volledig afgesloten tuin. Hier kunnen de katten zonnen, in het gras spelen en tussen de fruitbomen wandelen.

Op koude dagen genieten de katten van vloerverwarming en een eigen verhitte kersenpitkussentje.
Op hete dagen kunnen de katten afkoelen op hun coolmat, of buiten bij een koele bries in de schaduw.

57170715_2227714927466696_396821159577911296_n

Dagelijks krijgt iedere kat individuele aandacht, met de hulp van Feliway dat natuurlijke feromonen verspreidt om de kat op zijn/ haar gemak te stellen. Ook worden essentiële oliën ingezet om de stress-gevoeligere zieltjes tot rust te helpen komen.

Katten met nood aan medische verzorging kunnen beroep doen op Ineke’s ervaring als dierenartsassistente. Katten met niet-besmettelijke aandoeningen kunnen bij Kattenhotel Chatoo rekenen op professionele zorgverlening. Bijvoorbeeld:
– toediening medicatie
– schildklier patiënten
– hartaandoeningen
– diabetes patiënten
– patiënten met trauma, bv. gebroken poot
– …