Bezoekjes, in- en uitchecken: U bent welkom om Chatoo een bezoekje te brengen alvorens tot reservatie over te gaan. Bezoekjes, in- en uitchecken zijn mogelijk van maandag tot zondag, maar steeds op afspraak tussen 9u en 18u.

Gezondheidsmaatregelen: Bij Chatoo hechten we veel belang aan hygiëne, rust en gezondheid. Daarom houden we ons aan gezondheidsmaatregelen. Zo is het belangrijk dat iedere kat up to date is gevaccineerd tegen kattenziekte, kattenniesziekte en leucose. Iedere kat wordt ook ontvlooid en ontwormd vlak voor of bij aankomst. Meer details hierover vindt u in onze Voorwaarden.

Reserveren: Wees er voor een verblijf binnen schoolvakanties dan snel bij. Enkele maanden op voorhand reserveren, is een gouden tip. U kan een reservatie doorgeven per email naar Ineke of per telefoon via 0497020231.

Prijzen: Huisjes worden per dag verhuurd aan €12,00/ dag. Voor een extra kat van hetzelfde gezin wordt dat €10,00/ dag. Vanaf een verblijf van +14 dagen, geniet u -10% korting. Voor poezen die medische verzorging nodig hebben, wordt een toeslag gevraagd van €2,00/ dag. Deze prijzen zijn btw inclusief.

Bij een verblijf bij Kattenhotel Chatoo wordt al het nodige voorzien, extraatjes inclusief. De kat geniet het comfort van een eigen bedje met zachte fleece dekentjes, bordjes en kommetjes met aangepast voer naar de noden en gewoonten van de kat, een eigen kattenbak met aangepaste vulling etc. U hoeft dus niets zelf te voorzien.

Opgelet: Chatoo zal gesloten zijn van 03/12/2018 tot en met 09/12/2018, en van 03/05/2019 tot en met 26/05/2019. Wij combineren ons jaarlijks verlof met een grondige schoonmaak- en retouchebeurt.

Advertisements