U bent welkom om Chatoo een bezoekje te brengen alvorens tot reservatie over te gaan. Deze bezoekjes zijn mogelijk van maandag tot zondag, op afspraak. Ook het brengen en afhalen van uw kat kan iedere dag, na afspraak.

Bij Chatoo hechten we veel belang aan hygiëne, rust en gezondheid. Daarom werken we alleen op afspraak, en daarom houden we ons aan gezondheidsmaatregelen. Zo is het belangrijk dat iedere kat min. 30 dagen voor aankomst is gevaccineerd tegen kattenziekte, kattenniesziekte en leucose. Iedere kat wordt ook ontvlooid en ontwormd bij aankomst. Meer details hierover vindt u in onze algemene voorwaarden.

Reserveert u graag een huisje voor uw kat? Wees er voor een verblijf binnen schoolvakanties dan snel bij. Enkele maanden op voorhand reserveren, is een gouden tip. U kan een reservatie doorgeven per email inekevanderaa@hotmail.com of per telefoon via 0497020231.

Huisjes worden per dag verhuurd aan €12,00/ dag. Voor een extra kat van hetzelfde gezin wordt dat €10,00/ dag. Vanaf een verblijf van +14 dagen, geniet u -10% korting. Voor poezen die medische verzorging nodig hebben, wordt een toeslag gevraagd van €2,00/ dag. Deze prijzen zijn btw inclusief.

Bij een verblijf bij Kattenhotel Chatoo wordt al het nodige voorzien, extraatjes inclusief. De kat geniet het comfort van een eigen bedje met zachte fleece dekentjes, bordjes en kommetjes met aangepast voer naar de noden en gewoonten van de kat, een eigen kattenbak met aangepaste vulling etc. U hoeft dus niets zelf te voorzien.

Opgelet: Chatoo zal gesloten zijn vanaf 07/05/2018 tot en met 03/06/2018. Wij combineren ons jaarlijks verlof met een grondige schoonmaak- en retouchebeurt.

Advertisements